3 reguli pe care trebuie sa le respecte persoanele care poarta extensii de gene

Extensiile de gene fir cu fir au o mulțime de beneficii imposibil de negat: intensifică foarte mult privirea, economisesc timp, înlătură grija machiajului de zi cu zi și atrag toate privirile. Cu toate acestea, femeile care aleg să poarte extensii de gene fir cu fir trebuie să respecte anumite reguli pentru a se asigura că extensiile lor rămân intacte.
curs gene1. Spălarea feței se face doar cu apă rece sau călduță

Apa fierbinte nu este în general bună pentru piele și nici pentru extensiile de gene, întrucât aceasta poate dizolva adezivul folosit pentru a lipi mănunchiurile de gene false. Astfel, cele care poartă extensii de gene fir cu fir ar trebui să se spele pe față doar cu apă călduță sau rece.
2. Evitarea machiajului waterproof în zona ochilor
Folosirea unui fard de ploape sau a unui eyeliner waterproof nu este tocmai indicată în cazul unei persoane care poartă extensii de gene fir cu fir. De ce? Ei bine, înlăturarea acestor produse necesită mișcări repetate în zona ochilor, fapt ce poate duce la îndoirea, ruperea și căderea extensiilor de gene. Produsele de demachiere pe bază de ulei nu pot fi utilizate pentru că topesc adezviul, astfel că mai bine este evitat make-up-ul din jurul ochilor cu produse dure, rezistente la apă.
3. Evitarea folosirii ondulatorului de gene
Ondulatorul de gene poate face minuni în cazul genelor naturale, întrucât le curbează și le alungește, însă în cazul extensiilor de gene acesta nu este tocmai recomandat, întrucât poate rupe firele de extensii de gene.
Dacă vrei să cunoști mai multe informații despre extensiile de gene și să începi să câștigi bani din această activitate, înscrie-te la un curs online extensii gene. O variantă este cursul Paulei Lupu, trainer premiat la concursuri naționale și internaționale.

Leave a Reply